Jour: 042-100 100
Scania S650 till Egilprång
2018-08-14

Scania S650 till Egilprång

För ett par veckor sedan levererade vår Erik Hammar den här fina Scanian till Egilprång AB, närmare bestämt en Scania S650 8x4*4 NB. Påbyggnation HIAB 26 ton från MRAB.

Egilprång AB kör asfalts- och anläggningstransporter. De valde den här Scanian tack vare det plana golvet och de positiva bränslesiffrorna.

En rolig grej är att Egilprång tog med sitt nyförvärv till Alunda Truck Meet och lyckades kamma hem tredjepriset i klassen Lastväxlare 2016-. Kul, grattis!

Scania R650 till ATV Team Transport
2018-08-14

Scania R650 till ATV Team Transport

ATV Team Transport AB har investerat i en Scania R650 6x2*4 NB med 5-axligt släp. Påbyggnation Fastflak och släp från NTM.

ATV Team Transport är ett företag i Torshälla med sex anställda. De kör betongelement och valde det här ekipaget tack vare pålitlig teknik och effektiv bränsleförbrukning. Bra val, tycker vi!

Vår Erik Hammar i Eskilstuna levererade.

Scania G500 till Östgöta Lager & Service
2018-08-14

Scania G500 till Östgöta Lager & Service

En ny leverans av vår Janne Karlsson i Norrköping. Den här gången var det Östgöta Lager & Service AB som fick sin Scania G500 B6x4HB "XT" med Sörling tippdumper/ScaniaKomplett. Den här tuffingen är godkänd som terrängfordon och har extra bra frigångshöjd.

Nu är Östgöta Lager & Service utrustade och redo för en intensiv höst med många roliga uppdrag. Lycka till och kör försiktigt!

Scania R500 till Sture Hellgrens Åkeri
2018-08-06

Scania R500 till Sture Hellgrens Åkeri

En ny leverans av vår Janne Karlsson i Norrköping. Den här gången var det en Next Generation Scania R500 B8x4*4NB med JOAB lastväxlare 24 ton / Scania komplett till Sture Hellgrens Åkeri AB.

Sture Hellgrens Åkeri AB är ett familjeföretag som grundades 1962. De har tre lastväxlarbilar och är anslutna till Alltransport med varierande uppdrag inom entreprenad och anläggning.

Vi önskar Anders, Tony och Peter Hellgren lycka till med den nya bilen!

Scania R580 till Spol & Industriservice
2018-07-30

Scania R580 till Spol & Industriservice

Medan vissa av oss fortfarande njuter av semester, så jobbar vår säljare i Norrköping, Janne Karlsson, på och har just levererat en Next Generation Scania till Spol & Industriservice.

Det är en Scania R580 B8x4*4NB med en HIAB-kran XS 232E-5//X-HiPro med glastömningsverktyg. Lastväxlaren är också från HIAB, 21 ton, påbyggd av Laxo Mekan.

Spol & Industriservice utför mycket högtrycksspolning och slamsugning samt lastväxlar- och kranbilsuppdrag. Läs mer om dem här: http://spol-industriservice.se/ Just den här bilen kommer att användas till köruppdrag för Suez för att tömma returglasbehållare i hela Östergötland som transporteras till Svensk Glasåtervinning i Hammar.

På bild syns chauffören Robert som får äran att ratta den här finingen på vägarna.

Scania R580 till Jonas Fjärrfrakt
2018-07-06

Scania R580 till Jonas Fjärrfrakt

Ännu en Next Generation Scania kommer nu att rulla på vägarna. Det är Jonas Fjärrfrakt i Eskilstuna som ville ha en pålitlig lastbil med låg bränsleförbrukning och har fått en Scania R580 5x2*4 NB levererad av vår Erik Hammar. Påbyggnationen gjordes av OF Ekeri.

Lycka till på vägarna och ha en skön sommar!

Scania R520 till Svensk Fettåtervinning
2018-06-27

Scania R520 till Svensk Fettåtervinning

För några dagar sedan levererade vår Janne Karlsson denna Scania R520 B6x2*4NB NTG med skåpbyggnation från Sala Skåp till vår kund Svensk Fettåtervinning i Norrköping.

Svensk Fettåtervinning samlar upp och återvinner använda matfetter och frityroljor från restauranger, gatukök, butiker och livsmedelsindustrier i hela landet.

Visste du att återvunna fetter och oljor kan bearbetas och användas som råvaror vid tillverkning av exempelvis tvål- och tvättprodukter, stearin, målarfärg och biobränsle? Läs mer om svensk Fettåtervinning på: http://www.fettatervinning.se/

Den här flotta (haha) bilen kommer Svensk Fettåtervinning att använda till sitt nya uppdrag för McDonald’s. Grattis till ert nya uppdrag och till en bra investering!

Scania P320 till Martin & Servera
2018-06-25

Scania P320 till Martin & Servera

Dags för ännu en leverans. Den här gången var det Martin & Servera i Norrköping som hämtade sin nya Scania P320DB 6x2*4MNB elhybrid. Det är en kyl-/frysbil med två temperaturzoner. SKAB fixade påbyggnationen med Mitsubishi kylaggregat.

Det här är den första elhybridlastbilen som Martin & Servera tar i drift i egen regi. De har just investerat i ett antal elhybrider i en satsning för att minska fossilberoendet. Läs mer om deras hållbarhetsarbete här: https://www.martinservera.se/hallbarhet/transport

Martin & Servera levererar dagligen livsmedel, drycker och utrustning till över tusentals kunder runtom i hela Sverige.

På andra bilden (klicka på Direktlänk till leveransen för att se fler bilder) står den förväntansfulla chauffören, Håkan Svensson (t.v.) och transportledaren Marcus Stockberg (t.h.).

Vår Janne Karlsson levererade.

Scania S730 till Kolbäcks Åkeri
2018-06-15

Scania S730 till Kolbäcks Åkeri

Innan vi tar helg vill vi visa den här fina bilen som vår Thomas Binbach i Västerås levererade till Kolbäcks Åkeri AB igår. Det är en Scania S730B6X2NB med skåp och släp från Limetec. Och den är ju minst lika fin på insidan som på utsidan!

Kolbäcks Åkeri är ett litet åkeri i Kolbäck som är inne på tredje familjegenerationen nu, och på väg in på fjärde.

Lycka till och kör försiktigt på vägarna i sommar!

Scania R450 till Henning Jansson Emballage
2018-05-23

Scania R450 till Henning Jansson Emballage

Vår säljare Janne Karlsson i Norrköping levererar ytterligare en bil. Den här strålande fina majdagen var det Henning Jansson Emballage AB som kunde hämta ut sin Scania R450 B6x2*4NB med fjärrskåp NTM Scania komplett.

Henning Jansson Emballage tillverkar kundanpassade displayer i wellpapp. Läs mer om dem på: http://janssonemballage.se/

Tack för att ni valde att köpa en Scania av oss och lycka till på vägarna!

Sida 1 av 20Första   Föreg.   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Nästa   Sista