Jobba med oss


slideshow


Vad roligt att du funderar på att jobba med oss. Det tycker vi att du gör helt rätt i!

Lediga tjänster just nu

Skadetekniker i Örebro. Läs mer här.

 


Om du inte ser någon ledig tjänst ovan som passar dig, så kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss: ansokan@arver.se

 


Det här får du hos oss:

  • Anställning hos Scanias största privata återförsäljare
  • Fast månadslön
  • Ett attraktivt bonussystem
  • Personlig laptop
  • Personlig utbildningsplan
  • Jobba med marknadens mest avancerade, högteknologiska fordon
  • Trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning

Läs mer om oss här.

 


 

 

Daria tog den Korta Vägen till Arver

Daria Galtsova är 30 år och jobbar som HR-koordinator och administratör på Arver sedan några månader tillbaka. Kärleken lockade hit henne från Ryssland för drygt ett år sedan och i augusti i fjol hamnade hon på Arver i Västerås tack vare en praktikplats genom Arbetsförmedlingen. Klicka här för att läsa mer.

Lastbilsmekaniker – ett framtidsyrke

Lastbilsbranschen skriker efter mekaniker. Allt färre utbildar sig till lastbilsmekaniker samtidigt som godstransporterna ökar. Det gör att framtiden ser ljus ut för ungdomar som väljer Fordons- och transportprogrammet på gymnasiet – för dem väntar jobb direkt efter studenten... Klicka här för att läsa mer.

Automation och robotteknik ledde till Arver

Fordon idag består av många ihopkopplade datorer, så en lastbilsmekaniker måste nästan vara minst lika bra på datorer som på att skruva på motorer. Andreas Frisk, 34, arbetar som analystekniker på Arver i Norrköping. Till skillnad från många av hans kollegor, så läste han inte Fordonsprogrammet... Klicka här för att läsa mer.