Jour: 042-100 100

Service,
reparation, tillsynslideshow
Hos oss kan du räkna med utmärkt service från professionella mekaniker med bred kunskap och lång erfarenhet av både lastbil, buss och släp. Behöver du hjälp med färdskrivarkontroller eller kylanläggningar? Eller har du haft oturen att ha varit med om en olycka? Vi hjälper dig! Scania ställer höga krav på oss för att vi ska få behålla vår auktorisering, så du kan lita på att du får bästa tänkbara hjälp.

 

Släpkampanj

Serva ditt släp hos oss
för lägre ägandekostnad

Du behöver inte lämna släpet på ett ställe och lastbilen på ett annat. Vi tar hand om hela ditt ekipage. På så sätt får du minskat stillestånd och maximal fordonstillgänglighet.

Nu erbjuder vi dig ett timpris på 798 kr/timme.

Och om du tecknar ett serviceavtal på dina släp, så får du ännu förmånligare priser på arbete men också på tillsyner, samt rabatt på reservdelarna som krävs för att utföra arbetet. Vi säkerställer också att hela ditt ekipage underhålls och repareras kontinuerligt, så att du slipper driftstopp som kan orsaka stora kostnader för dig och din verksamhet. 


*Avser service och enklare reparationer/underhåll, t. ex. belysning, smidesarbeten, fjädringsjobb, bromsarbeten o.dyl. För avancerad felsökning t.ex. ABS, EBS och ECAS debiteras ordinarie timpris. 

Serviceavtal

Serviceavtal

Med ett serviceavtal låter du oss ta hand om underhållet, så att du kan koncentrera dig på din verksamhet.

Läs mer
Scania Assistance

Scania Assistance

Behöver du akut hjälp på vägen, så finns Scania Assistance bara ett telefonsamtal bort.

Läs mer