Jan-Erik Eriksson.

Jan-Erik Eriksson lämnar över stafettpinnen till Mikael Wadsten

Nyheter

Nytt år, nya utmaningar. Efter 20 år som försäljningschef på Arver går Jan-Erik Eriksson i pension och lämnar över till Mikael Wadsten, som har varit servicemarknadschef på Arver de senaste åren.

 

Hej Jan-Erik! Hur känns det att gå i pension?

– Det känns bra! Det är ju en helt ny fas att gå in i efter 30 år på Arver. Mycket nya projekt som jag kan ta tag i privat. Men jag kommer att vara kvar deltid på Arver till april för att stötta Micke i hans nya roll och avsluta de bilaffärer jag håller på med.

 

Vad kommer du ihåg bäst från din tid hos oss?

– Några milstolpar är förstås invigningarna vi har haft för våra anläggningar. Och lanseringen av Next Generation var ett otroligt lyft. Det är en produkt som innehåller allt som en modern bil ska innehålla. Den slår allt på marknaden, både vad det gäller design, förarkomfort och bränsleeffektivitet. Och den blev mottagen mycket väl av kunderna, det var tumme upp hela vägen. Det har varit jätteroligt att få vara med om.

 

Vad tror du om framtiden för Arver?

– Det känns bara positivt för Arver. Vi står inför ett nytt skede med hållbara transporter. Det är en jättespännande tid och roligt för Mickes del att vara med på den här resan som börjar nu. Det ska bli intressant att se hur det kommer att utvecklas. Och Arver är bra förberedda med moderna anläggningar som är rätt placerade.

 

Vad har du för planer nu då?

– Jag kommer ju först och främst att fasa över Micke som försäljningschef. Men sedan… ja, Corona har ju satt käppar i hjulet, så det blir inga resor. Annars är jag sugen på Fotbolls-EM i sommar om det blir av. Men jag kommer som vanligt att hålla i träningen, åka skidor och mountainbike till exempel.

 

Lycka till med allt nu – men vi kommer ju att ses en del framöver i alla fall.

– Det gör vi! Än blir ni inte av med mig!