Anders Pettersson

Lastbilssäljare
0155-20 21 61 | 070-509 55 76

Lär känna oss

Vi har blivit en till. Lär känna Anders Pettersson, ny bilsäljare i Nyköping, som har jobbat hos oss i ett par veckor nu. 

Välkommen till oss på Arver! Berätta, vem är du?

– Ja, Anders Pettersson heter jag alltså och jag är en tvåbarnspappa på 55 år – men jag känner mig som 25 på insidan! Jag och min familj bor i Järna, söder om Stockholm.

Varför ville du börja jobba som säljare hos oss?

– För att ni är ett trevligt gäng! Jag kommer närmast från Scania Finans där jag var regionsäljare med Arver som kund, så jag känner redan säljgänget. Jag är väldigt bilintresserad och har jobbat en del som inköpare tidigare och ville se andra sidan, så att säga. Jag uppfattar att man jobbar mer med relationer när man rör sig utanför Stockholm, som jag har jobbat mycket i, och det uppskattar jag. Så när jag hörde att ni sökte säljare, så kändes det naturligt att söka tjänsten.

Vad gör du helst på fritiden?

– Jag tycker om att vara ute mycket med husvagnen med familjen. Vi åker gärna skidor, både utför och nu har vi börjat åka en del längd också. Jag har väl kommit upp i den åldern när man uppskattar att man kan träna även övre delen kroppen. Det är mycket teknik.

Vad motiverar dig på jobbet?

– Utmaningen att få till en lösning för kunderna som förbättrar deras verksamhet. Jag motiveras av att utveckla och förbättra. Och så tycker jag att det är roligt med teknik och lastbilar.

Trevlig helg, Anders! Har du några planer för helgen förresten?

– Ja, i helgen avslutar vi vintersäsongen i Bjursås och tar hem husvagnen, så nu kan våren få komma! Trevlig helg!

 

Publicerat 2018-04-20