Göran Andersson

Lastbilssäljare
0586-644 41 | 070-380 92 84

Lär känna oss

Idag ska ni få lära känna personen som beskriver sig själv som ”Scaniamänniskan som stortrivs med sitt jobb”, nämligen lastbilsförsäljaren Göran Andersson som har Karlskoga och Örebro som sitt distrikt.
Hej Göran! Vem är du?

– Jag är en positiv värmlänning som bor i Karlskoga med min familj som består av fru och son (som snart lämnar boet) samt hund.

Hur länge har du jobbat på Arver?

– Det är 10-årsjubileum i år! Jag har jobbat i fordonsbranschen i 30 år och trivs jättebra med mitt jobb på Arver; kontakten med kunderna, arbetskamraterna och den goda stämningen framför allt. Eftersom att jag är uppvuxen i en åkerifamilj där vi hade Scania har det alltid varit en del av mitt liv.

Vad gör du helst på fritiden? 

– Det känns som att fritiden aldrig räcker till. Med villa och sommarstuga är det såklart mycket att pyssla med. Golf intresserar mig. Nu för tiden blir det mycket motion. I så bra form som jag är i nu har jag inte varit på 20 år. Andra stora intressen är motorsport, film och musik som spelas hela tiden och överallt till familjens stora förtret… Resor är en stor del av mitt liv också. I år har jag tema L på mina resor, Las Vegas, London, Lungsund och Lissabon (samt Bruce Springsteen i Löteborg).

Du pendlar ju mellan Karlskoga och Örebro anläggningarna – handen på hjärtat Göran, var finns det godaste kaffet? 

– I Örebro finns det bästa kaffet, det är ju trevligt att kunna säga något glatt om Örebro, haha.
Skämt åsido, jag trivs mycket bra med att jobba på båda orterna. Trots att det är samma företag är det två helt olika kulturer på arbetsplatserna.

Berätta om något roligt som har hänt på Arver. 

– Hahaha, det lämpar sig inte att lägga ut på Facebook. Det finns många historier, men dem behåller vi nog inom företaget.

Kommentar från kollegan Therese Södergren om Göran:

– Göran är en go’ och glad värmlänning som alltid bjussar på en vits och sprider glad stämning i korridoren. Han började på Arver en vecka före mig och jag kommer ihåg att jag lade märke till hans galna teknikintresse och pedanteri redan första veckan. Ordning och reda på den mannen!

 

Publicerat 2016-06-02