Jens Eriksson

Vd

Lär känna oss

Da’n före da’n – och dagen till ära, som en julklapp i förskott, ska ni få lära känna vår vd Jens Eriksson.

 

Hej Jens! Vem är du?

– Jag skulle själv beskriva mig som en glad, energisk tusenkonstnär med ett mycket stort intresse för människor och vilja att lära mig nya saker. Mina döttrar Wilma och Mertha skulle nog beskriva mig som busig, rolig och snäll. Jag mår som bäst när jag har många olika projekt att arbeta med samtidigt, när jag kan hjälpa någon eller när jag träffar nya spännande människor som ger mig nya perspektiv.

 

Vad gör du helst på fritiden?

– Helst av allt så umgås jag med familj och vänner, tränar, lyssnar på musik, eller skriver på nya låtar i min hemstudio. Jag tycker också mycket om att laga mat, helst fisk, och att resa.

 

Hemstudio alltså… Kan du bjuda på något smakprov?

– Haha, javisst! För ca 1 år sedan gjorde jag på kul en egen musikvideo till en låt som jag lade upp på YouTube:

 

Du är ju inte så gammal i gemet. När började du på Arver egentligen?

– Jag började sommaren 2014 efter några år inom vitvarubranschen där jag drivit vitvarukedjorna ELON, Hemmabutikerna och Svenska Hemexperten. Innan dess arbetade jag i olika ledande befattningar inom Philipson-koncernen (Mercedes, Nissan, Chrysler, JEEP och Dodge).

 

Vad händer på Arver just nu? Kan du avslöja några planer för nästa år?

– Vi har jättemycket på gång! Stora satsningar på nya moderna anläggningar i först och främst Norrköping och Eskilstuna. Vi håller också på att starta upp hyrverksamhet och vi jobbar med det nyöppnade truckstopet i Västerås, STOP128. Under 2017 kommer vi att satsa stort på marknadsföring. Det kommer att bli ett spännande år!

 

Hur kommer du att fira jul i år?

– Det blir en lugn och skön jul på hemmaplan med mycket musik, glögg, god mat och att bara umgås och ha roligt ihop med familjen.

 

Tack för pratstunden, Jens, och god jul!

– God jul!

 

 

Publicerat 2016-12-23