Jessica Isaksson

Ekonomichef

Lär känna oss

Lär känna vår nya ekonomichef, Jessica Isaksson, som just har gjort sin andra arbetsvecka hos oss.

 

Hej Jessica! Berätta lite om vem du är.

– Jag är 48 år och född och uppvuxen i Örebro. Jag bor i Näsby i Örebro med min man Tobias och våra två söner som är 9 och 12 år. Båda pojkarna spelar fotboll och bandy, så det blir en del skjutsande hit och dit och tid på åskådarläktarna på matcher och cuper.

 

Vad jobbade du med innan du kom till oss?

– Jag jobbade som businesscontroller på DHL. Jag var faktiskt där i två omgångar, men på olika verksamhetsområden. Det var min allra första arbetsgivare när jag var färdig på universitetet och jag blev kvar där i elva år. Sedan var jag på SAAB Security Solutions i Arboga i några år och på IL Recycling här i Örebro i några år. De senaste sex åren har jag varit på DHL igen och var då controller för en del av DHL:s inrikesverksamhet samt deras eget åkeri. Så jag har en del erfarenhet av branschen i alla fall.

 

Vad gör att du trivs på ett jobb? 

– Det är delaktigheten. Att jag känner att jag är del av någonting och kan göra skillnad.

 

Det låter bra. Det kommer du ju definitivt att göra hos oss. Vad gör du helst på fritiden då? 

– Mycket tid går som sagt till mina pojkars fritidsintressen, men annars tränar jag gärna.

 

Vad har du för planer för helgen? 

– Jag hade ju en hel del planer som nu är inställda på grund av coronaviruset. Än så länge verkar MOAB-cupen i fotboll fortfarande gå på söndag, men imorgon har jag något så ovanligt som en helt oplanerad lördag. Jag hoppas kunna vara ute i solen. Kanske åka till Kilsbergen och grilla lite korv. Det blir säkert någon serie på Netflix eller något när vi kommer hem.

 

Ja, serier ja. Har du något tips till oss?

– Det skulle vara den spanska serien La casa de papell, en spansk serie som är jättebra. Och så har vi fastnat för Homeland också.

 

Tack för pratstunden, Jessica, och välkommen till oss! Hoppas att du kommer att trivas!

– Tack, det kommer jag säkert!

 

Publicerat 2020-03-13