Jimmy Jansson

Avtalssäljare

Lär känna oss

Trevlig andra advent! Idag presenterar vi vårt nyanställda energiknippe bland servicesäljarna, Jimmy Jansson.

Hej Jimmy! Vem är du?

– Jag är en 37-årig glad man som bor med min familj i Örebro, men jag är uppvuxen i Kumla.

Vad gör du helst på fritiden? 

– Jag älskar att gymma på ÖKK och att löpa. Jag brukar springa ca 3-4 mil i veckan om jag är skadefri. I år sprang jag Göteborgsvarvet på 1:37:15. Det är jag nöjd med, men jag siktar på en tid under 1:30 nästa år. Sedan har jag alltid varit intresserad av motorsport i alla former. Sportbilar och motorcyklar, det är grejer det. Jag gillar allt från att gå på utställningar på Elmia till att titta på rally och annan banåkning. Själv luftar jag gärna min Suzuki Intruder 1400 när tiden finns. Fiske är också kul, kastfiske och att meta är avkopplande, och under några år gick jag på några sångkurser, vilket var jätteroligt. Det har resulterat i att jag sjungit lite på dop och gjort lite trubadurjobb.

Du är ju så pass ny hos oss på Arver så det kanske är svårt att svara på, men har du fått någon koll på dina nya kollegor, hur är stämningen? 

– Det känns bra, det är väldigt mycket att lära sig, men det är väldigt kul. Och det är ett väldigt bra snitt på den sociala kvalitén!

Hur firar du jul? 

– Det blir på hemmaplan i Örebro med familjen. Väldigt traditionellt med jullunch, Kalle Anka, julklappsöppning och förmodligen något starkt att skölja munnen med när barnen har lagt sig.

 

Publicerat 2016-12-04