Mikael_Wadsten

Mikael Wadsten

Försäljningschef

Lär känna oss

Lär känna Mikael Wadsten som är affärschef verkstad och platschef i både Västerås och Sala.

 

Hej Mikael! Vem är du?

– Jag är en lång, 44-årig man som kanske har sett mina bästa år. Jag är gift och har tre barn i spridda åldrar från 5-13 år. Vi bor på en liten gård utanför Västerås. Jag har jobbat inom Arver sedan 2005 med ett uppehåll på tre år, men är sedan 2015 åter i bolaget.

 

Vad är roligast med ditt jobb?

– Det är kontakten med människor, både våra egna anställda och kunder, utan den hade jobbet varit ganska enformigt.

 

Du var borta från oss på Arver ett tag, vad gjorde att du tog ditt förnuft till fånga och kom tillbaka?

– Jag fick en förfrågan från Jens (Eriksson, vd) om jag var intresserad av jobbet som affärschef för verkstäderna inom Arver. Jag tyckte att det lät mycket intressant och valde att tacka ja till erbjudandet. Efter drygt ett år så kan jag bara konstatera att det var ett bra beslut, då det har varit ett intressant och lärorikt år.

 

Vad gör du helst på fritiden?

– Axel, vår son, tävlar med gokart sedan ett par år tillbaka och det har en förmåga att ta en del tid. Axels tävlande har lett till att jag har blivit ordförande i SMK Västerås Karting, vilket också tar tid. Men annars skulle jag säga att min lediga tid går åt till att renovera på vår gård. 2007 valde vi att köpa en gammal gård utanför Västerås och har sedan dess egentligen bytt ut allt. Summerar man vad vi har behållit på huset, så är det bara granitstenarna i grunden samt timmerstommen, allt annat är bytt.

 

Berätta om något roligt som har hänt på Arver:

– Det finns en uppsjö av dråpliga och roliga händelser, men de flesta lämpar sig inte för att berättas på internet… Med hänsyn till kollegorna, så utelämnar jag namnet, men en av dem hade/har ett otroligt dåligt lokalsinne, så att det blev många skratt i bilen när vi for i väg åt fel håll allt som oftast.

 

Kommentar om Mikael från kollegan Marie Brandt:

– När Mickes skrivbord är fullt med papper, då fortsätter han alltid med högarna på golvet. Micke är den största godisråttan som finns, men ratar alltid kaffet. Har vi en kakburk som står framme, så är den alltid slut samma dag, oavsett hur stor burken är. Jag måste säga att han har de mest tålmodiga barn jag har stött på, efter dagishämtningen, så åker han ofta tillbaka till kontoret med dottern som snällt väntar tills han är färdig.

 

Ha en fortsatt skön vecka, Mikael!

 

Publicerat 2016-05-01