Så här hanterar vi coronaviruset Covid-19

Nyheter

Vilka utmaningar vi alla står inför nu. Framtiden har aldrig varit så oviss. I de här oroliga tiderna vill jag att du ska känna dig trygg med att vi på Arver gör allt vi kan för att hålla våra medarbetare friska och minska smittspridningen till dig som kund.

Jag vill också att du ska veta att vi förbereder för att kunna upprätthålla vår service i så stor utsträckning som möjligt även vid hög sjukfrånvaro. Du och dina kollegor i branschen stöttar ju direkt eller indirekt viktiga samhällsfunktioner och behövs nu mer än någonsin.

Vi har vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder för att förhindra smittspridning, vilket bland annat innebär förstärkt städning av utsatta ytor som exponeras dagligen, användning av handsprit, desinficering av fordon efter behov och förutsättningar samt kundmottagning utomhus. Och så klart; vi kommer inte till arbetet om vi känner oss sjuka, vi tvättar händerna ofta och noga, vi hälsar inte genom att ta i hand, vi hostar och nyser i armvecket… ja, du vet.

Vi följer förstås utvecklingen noga och förlitar oss på Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och riktlinjer. Men vi är också redo att sätta in ytterligare åtgärder och vara flexibla i vårt sätt att arbeta för att kunna möta dina behov om situationen förändras.

Slutligen, vi behöver alla hjälpas åt och ta vårt ansvar. Vi vidtar de försiktighetsåtgärder som behövs, lyssnar på experterna och tar en dag i taget.

Ta hand om dig!

Jens Eriksson
vd Arver Lastbilar AB